Ga naar de inhoud

Sociaal Advocaten

Iedereen heeft recht op een goede, betaalbare advocaat

Zoek jij een sociaal advocaat?

Heb je een juridische vraag of een juridisch geschil en ben je op zoek naar een betaalbare advocaat? De bij Sociaal Advocaten aangesloten advocaten werken door heel Nederland. Geen rechtbank of gerechtshof is onze rechtshulpverleners te ver. Wil je liever een advocaat bij jou in de buurt, neem dan contact op via het contactformulier.

Zuid-Holland

Advocaat Marc-Vincent Spanjersberg

mr. M.J.S. Spanjersberg

Particulier en ondernemer

Regio Rotterdam en Den Haag

079 320 3366

Breda

Advocaat Bisar Çiçek

mr. B. Çiçek

Bestuursrecht en strafrecht

Breda e.o.

076 531 7997

Eindhoven

Advocaat Stijn Blom

mr. S. Blom

Arbeidsrecht

Eindhoven e.o.

085 060 6499

Aanmelden voor Sociaal Advocaten

Ben jij advocaat en verleen je onder meer rechtsbijstand krachtens een toevoeging? Dan komen wij graag met jou in contact. Ook jij kan jouw dienstverlening namelijk aanbieden via SociaalAdvocaten.nl, graag zelfs. Zo zorgen wij ervoor dat wij niet de laatste sociaal advocaten zijn. Stuur een e-mail naar info@sociaaladvocaten.nl om de mogelijkheden te bespreken.

SociaalAdvocaten.nl is op dit moment op zoek naar een ervaren letselschadeadvocaat, bij voorkeur met een advocatenkantoor buiten de Randstad (in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland of Limburg). Verleen jij rechtshulp aan slachtoffers van verkeersongelukken of bij medische missers? Wij komen dan graag met jou in contact voor een samenwerking. Ook zijn wij op zoek naar een sociaal advocaat gespecialiseerd in sociale zekerheid. Hebben de werkloosheidswet en ziektewet voor jou geen geheimen, dan vernemen wij graag van jou.

SociaalAdvocaten.nl heeft een samenwerking met Inloopspreekuur.nl voor het aanbieden van een gratis inloopspreekuur. Zo wordt beoogd dat rechtzoekenden laagdrempelig hun vraag kunnen voorleggen aan een gespecialiseerd advocaat. Heeft jouw advocatenkantoor ook een gratis inloopspreekuur? Kijk dan op www.inloopspreekuur.nl voor de mogelijkheden om jouw inloopspreekuur meer bezoekers te geven.

Wat is een proceskostenveroordeling?

Procederen kost geld. Als je een rechtszaak wint, krijg je meestal niet al jouw kosten vergoed. Waarom is dat en welke kosten krijg je wel vergoed? Wat is een proceskostenveroordeling en waarom gebruiken wij het liquidatietarief?

Lees meer

Heb ik vrije advocaatkeuze?

Als je verzekerd bent voor rechtsbijstand, kan je gebruikmaken van de juristen en advocaten die werken voor jouw verzekering. Dit is alleen niet verplicht als je bijvoorbeeld naar de rechter moet. Dan heb je recht op vrije advocaatkeuze.

Lees meer