Ga naar de inhoud

Sociaal Advocaten

Iedereen heeft recht op een goede, betaalbare advocaat

Advocaat Stijn Blom

mr. S. Blom

Advocaat bij Arbeidsadvocaat

Regio Eindhoven

Arbeidsrecht

085 060 6499

Over de advocaat

Stijn Blom is sinds 2018 als advocaat werkzaam in het arbeidsrecht en heeft ruim vijf jaar gewerkt bij het grootste advocatenkantoor van Zuid-Nederland. Hier heeft hij binnen een brede arbeidsrechtpraktijk specialistische ervaring opgedaan. De nadruk lag op het adviseren van ondernemingen op het gebied van arbeidsovereenkomstenrecht, arbeidsvoorwaarden, cao’s, organisatiewijzigingen, medezeggenschapsrecht, herstructureringen, overgang van onderneming en de positie van de statutair bestuurder. Ook verleende hij bijstand aan werknemers bij ontslagzaken en andere arbeidsgeschillen. Gedurende meerdere periodes was Stijn gedetacheerd bij klanten, waardoor oplossingsgericht adviseren nog meer in zijn DNA is gaan zitten. Stijn heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij de (selectie) masteropleiding Arbeidsrecht in 2017 heeft voltooid. In 2022 heeft hij met succes de postacademische specialisatieopleiding PALA van Erasmus Academie afgerond.

Door Stijns ervaring in het arbeidsrecht te combineren met zijn affiniteit met legaltech en digitalisering, staat Arbeidsadvocaat.nl klaar om de advocatuur op een innovatieve manier te bedrijven. Traditionele expertise wordt gecombineerd met moderne oplossingen. Om impact te maken en toegevoegde waarde te creëren.

Stijn is lid van specialisatievereniging Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA) en van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).

Neem contact op met de advocaat